Obec Benešovice
ObecBenešovice

Upozornění: Svoz komunálního odpadu 1x za 14 dní bude probíhat v roce 2021 v sudé týdny

Výroční zpráva o svobodném přístupu k informacímza rok 2005

V souladu se zákonem č. 106/l999 Sb. o svobodném přístupu k informacím § 18 předkládá Obecní úřad v Benešovicích výroční zprávu o plnění zákona za předcházející kalendářní rok, t.j. rok 2006.

a) během roku 2006 nebyly podány žádné písemné žádosti o informaci

b) nebyly tudíž podány žádosti o odvolání proti rozhodnutí, ani výsledky řízení o sankcích za nedodržování tohoto zákona nebyly evidovány.

Na případné ústní žádosti o informace byly podávány odpovědi průběžně po celé období loňského roku, ze strany občanů nebyl uplatňován nárok na písemné zodpovězení v rámci tohoto zákona.

Miroslav Janča, starosta obce

Obecní úřad

Po Út St Čt So Ne

Náhodný výběr z galerie

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-download

app-store-download

mojeiD

Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany obce Benešovice. Více informací naleznete zde.